Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853

L’Associació Unicorn, intervencions terapèutiques i educatives assistides amb animals té l’objectiu de fer accessibles els beneficis de les nostres intervencions als col·lectius que més dificultats tenen per accedir-hi bé siguin persones grans, joves en risc d’exclusió social, persones amb diversitat funcional, persones afectades per una malaltia, etc.

  • Participa a les nostres activitats. Quan individualment, com a família o com a empresa realitzes una activitat a l’unicorn, la teva aportació està contribuint al manteniment dels rucs i els altres animals de la granja (la majoria adoptats) i fent possible la realització de projectes socials.
  • També pots fer una donació al nostre compte:
    • Número de compte: ES27 2100 4966 7321 0035 7516
    • Titular: Associació Unicorn.
  • I pots fer-te Teamer per només 1€ al mes. Per cada 30 teamers oferirem sessions d’asinoteràpia mensuals a una persona amb necessitats especials. Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. Donaràs només 1€, que pot semblar poc, però pots ajudar molt!

Si com a particular, empresa, associació, fundació… t’agradaria col·laborar amb nosaltres en algun projecte, fer una aportació econòmica o de material o si tens qualsevol proposta, contacta amb nosaltres!

Voluntariat

Si t’agraden els rucs i altres animals “de granja” i t’agradaria participar de l’entrenament dels rucs i ponis de teràpia, realizar acompanyaments en sessions d’asinoteràpia, donar un cop de mà en tasques de manteniment, etc. escriu-nos a info@lunicorn.cat

 

Altres

Si t’agradaria col·laborar amb nosaltres en algun projecte concret, fer una aportació de material o si tens qualsevol proposta, contacta amb nosaltres!