L’Associació Unicorn, intervencions terapèutiques i educatives assistides amb animals té l’objectiu de fer accessibles els beneficis de les nostres intervencions als col·lectius que més dificultats tenen per accedir-hi bé siguin persones grans, joves en risc d’exclusió social, persones amb diversitat funcional, persones afectades per una malaltia, etc.

Pots col·laborar amb nosaltres:

  • Realitzant una donació al nostre número de compte ES27 2100 4966 7321 0035 7516
  • Fent-te Teamer per 1€ al mes.. Per cada 30 teamers oferirem sessions d’asinoteràpia mensuals a una persona amb necessitats especials. Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. Donaràs només 1€, que pot semblar poc, però pots ajudar molt!

Si com a particular, empresa, associació, fundació… t’agradaria col·laborar amb nosaltres en algun projecte, fer una aportació econòmica o de material o si tens qualsevol proposta, contacta amb nosaltres!

Projectes 2017

  • Campanya LOVE Asinoteràpia per al cofinançament de sessions d’Asinoteràpia per a joves amb diversitat funcional.
  • Projecte guanyador a la cinquena Convocatòria d’Ajuts a Iniciatives Socials i Cooperació del CEESC: Intervenció socioeducativa amb rucs al mòdul de mares del Centre Penitenciari de Wad-Ras
  • Projecte pilot d’intervenció assitida amb rucs al mòdul de mares i fills del Centre Penitenciari de Wad-Ras.