Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853
L’Unicorn, és un espai on créixer, compartir, aprendre, viure el present i desenvolupar el millor de cadascú tot gaudint del contacte amb els animals i la natura.

L’Associació Unicorn, intervencions terapèutiques i educatives assistides amb animals té l’objectiu de fer accessibles els beneficis de les teràpies assistides amb animals i l’asinoteràpia a infants amb necessitats especials, joves en risc d’exclusió social, persones amb diversitat funcional, persones grans, persones afectades per una malaltia, etc.

 

Equip humà

Laura Roig, postgraduada en equinoteràpia i coaching prosocial, postgrau d’Especialista en Trastorns autistes i mestra d’Educació Especial, especialitzada en intervencions terapèutiques assistides amb rucs.

Experiència en l’àmbit educatiu i en el món empresarial. Enamorada dels rucs i fundadora de l’Unicorn.

 

 

 

Susanna Giménez, màster en teràpia assistida amb cavalls, Educadora Social i antropòloga, especialitzada en equinoteràpia social i treball de les emocions.

 

 

 

 

Helena Puig, monitora d’equinoteràpia i de lleure, intèrpret en llengua de signes. Experiència amb persones amb diversitat funcional.

 

 

 

 

 

Equip Animal

Els rucs: En Cotó (2013), la Llana (2011), la Seda (2013), en Bambú (2002), l’Àfrica (2002) amb el seu fill Bombó (2017) i en Pèsol (2017). Tots ells amb històries ben diverses i característiques molt diferents. Cadascun amb les seves qualitats. La majoria d’ells han estat rescatats de situacions de maltractament o abandó i actualment viuen sans i feliços. Són grans amics, companys i coterapeutes.

Les ponis: La Fada (2007) i la Perla (2012). Peludes de petita alçada però gran caràcter i llarga cua i crinera. Una delícia estar amb elles, rapatllar-les i veure-les jugar i galopar.

Les ovelles i les cabres: La Rita, la Magdalena, la Piruleta, la Pluja i la Cel. Animals “de granja” que tenen molt més per oferir del que molta gent pensa! Cadascuna amb les seves característiques… interessants de conèixer i relacionar-s’hi. Ni ens les mengem ni les munyim, elles ens ofereixen molts bons moments i aprenentatges! I són les màquines “talla-herba” del terreny.

Els porcs: L’Stracciatella i en Carbó són dos porcs vietnamita nans, dos germans divertits, llestos i sorollosos!

Els conills: Els petits peluts de la casa! Àgils, suaus, trapelles… preciosos.

Les gallines a part de fer uns ous boníssims… són excel·lents animals de companyia. i el gall cada matí desperta la granja amb el seu cant.