Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853
L’Unicorn, és un espai on créixer, compartir, aprendre, viure el present i desenvolupar el millor de cadascú tot gaudint del contacte amb els animals i la natura.

L’Associació Unicorn, intervencions terapèutiques i educatives assistides amb animals té l’objectiu de fer accessibles els beneficis de les teràpies assistides amb animals i l’asinoteràpia a infants amb necessitats especials, joves en risc d’exclusió social, persones amb diversitat funcional, persones grans, persones afectades per una malaltia, etc.

 

Equip humà

Laura Roig, mestra d’educació especial, postgraduada en equinoteràpia i coaching prosocial, postgrau d’Especialista en Trastorns autistes, certificació en coaching amb cavalls per la EICCE, especialitzada en intervencions terapèutiques assistides amb rucs.

Experiència en l’àmbit educatiu i en el món empresarial. Enamorada dels rucs i fundadora de l’Unicorn.

 

 

 

Susanna Giménez, màster en teràpia assistida amb cavalls, Educadora Social i antropòloga, especialitzada en equinoteràpia social i treball de les emocions.

 

 

 

 

Helena Puig, monitora d’equinoteràpia i de lleure, intèrpret en llengua de signes. Experiència amb persones amb diversitat funcional.

 

 

 

 

 

Equip Animal

Els rucs: En Cotó (2013), la Llana (2011), la Seda (2013), en Bambú (2002), l’Àfrica (2002) amb el seu fill Bombó (2017) i en Pèsol (2017). Tots ells amb històries ben diverses i característiques molt diferents. Cadascun amb les seves qualitats. La majoria d’ells han estat rescatats de situacions de maltractament o abandó i actualment viuen sans i feliços. Són grans amics, companys i coterapeutes.

Les ponis: La Fada (2007) i la Perla (2012). Peludes de petita alçada però gran caràcter i llarga cua i crinera. Una delícia estar amb elles, rapatllar-les i veure-les jugar i galopar.

Les ovelles i les cabres: La Rita, la Magdalena, la Piruleta, la Pluja i la Cel. Animals “de granja” que tenen molt més per oferir del que molta gent pensa! Cadascuna amb les seves característiques… interessants de conèixer i relacionar-s’hi. Ni ens les mengem ni les munyim, elles ens ofereixen molts bons moments i aprenentatges! I són les màquines “talla-herba” del terreny.

Els porcs: L’Stracciatella i en Carbó són dos porcs vietnamita nans, dos germans divertits, llestos i sorollosos!

Els conills: Els petits peluts de la casa! Àgils, suaus, trapelles… preciosos.

Les gallines a part de fer uns ous boníssims… són excel·lents animals de companyia. i el gall cada matí desperta la granja amb el seu cant.