Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853
L’Unicorn, és un espai on créixer, compartir, aprendre, viure el present i desenvolupar el millor de cadascú tot gaudint del contacte amb els animals i la natura.

L’Associació Unicorn, intervencions terapèutiques i educatives assistides amb animals té l’objectiu de fer accessibles els beneficis de les teràpies assistides amb animals i l’asinoteràpia a infants amb necessitats especials, joves en risc d’exclusió social, persones amb diversitat funcional, persones grans, persones afectades per una malaltia, etc.

 

Equip humà

Laura Roig, mestra d’educació especial, postgraduada en equinoteràpia i coaching prosocial, postgrau d’Especialista en Trastorns autistes, certificació en coaching amb cavalls per la EICCE, especialitzada en intervencions assistides amb rucs.

Experiència en l’àmbit educatiu i en el món empresarial. Enamorada dels rucs i fundadora de l’Unicorn.

 

 

 

Susanna Giménez, màster en teràpia assistida amb cavalls, Educadora Social i antropòloga, especialitzada en equinoteràpia social i treball de les emocions.

 

 

 

 

Helena Puig, monitora d’equinoteràpia i de lleure, intèrpret en llengua de signes. Experiència amb persones amb diversitat funcional.

 

 

 

 

 

Equip Animal

Els rucs: En Cotó (2013), la Llana (2011), la Seda (2013), en Bambú (2002), l’Àfrica (2002) amb el seu fill Bombó (2017) i en Pèsol (2017). Tots ells amb històries ben diverses i característiques molt diferents. Cadascun amb les seves qualitats, particularitats i preferències. La majoria d’ells han estat rescatats de situacions de maltractament o abandó i actualment viuen sans i feliços. Són grans amics, companys i excel·lents coterapeutes.

Les ponis: La Fada (2007) i la Perla (2012). Peludes de petita alçada, gran caràcter i llarga cua i crinera.

Les ovelles i les cabres, el porc, les gallines i els gossos ens acompanyen, conviuen amb els rucs i ponis, i enriqueixen el dia a dia a l’Unicorn.