Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853

A l’Aula inclusiva d’entorn rural s’ofereix a totes les persones o col·lectius, la possibilitat de conèixer la dinàmica de la granja i interactuar amb els animals tot beneficiant-se del contacte amb l’entorn natural i els animals.

El contacte amb els animals de la granja i l’entorn natural pot ser molt terapèutic, acompanyat d’unes activitats estructurades i guiades, adaptades a diversitat d’usuaris, tal com mostren diverses experiències d’èxit a nivell internacional .

Us oferim un dia de visita puntual o bé un programa ampli amb objectius individualitzats i un nombre determinat de sessions en les quals gràcies a la connexió emocional que s’estableix amb els animals i l’entorn es treballen a fons els aspectes socials, educatius, emocionals, etc. necessaris.

Els animals ens exigeixen ser-hi ara i aquí, són un mirall de les nostres emocions i requereixen un exercici d’autocontrol.

Les visites són guiades amb un enfoc educatiu i/o terapèutic i promovent una interacció 100% respectuosa i d’igualtat amb els animals.

És necessari concertar cita prèvia per a realitzar una visita o bé inscriure’s en les dates de portes obertes.

Si tens necessitats especials, explica’ns-ho abans, i farem que el dia que ens visitis gaudeixis al màxim dels animals i l’entorn.

Si desitges una visita amb una temàtica concreta o un programa especial dissenyat específicament per a un grup, contacta amb nosaltres.