Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853

Ens vols ajudar a apropar els beneficis de les intervencions assistides amb rucs a persones i col·lectius amb dificultats per accedir-hi? Vols contribuir al benestar dels nostres animals?

  • Participa a les nostres activitats. Quan individualment, com a família o com a empresa realitzes una activitat a l’unicorn, la teva aportació està contribuint al manteniment dels rucs i els altres animals de la granja (la majoria adoptats) i fent possible la realització de projectes socials.
  • També pots fer una donació al nostre compte:
    • Número de compte: ES27 2100 4966 7321 0035 7516
    • Titular: Associació Unicorn.
  • I pots fer-te Teamer per només 1€ al mes. Per cada 30 teamers oferirem sessions mensuals d’intervenció assistida amb rucs a una persona amb necessitats especials. Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. Donaràs només 1€, que pot semblar poc, però pots ajudar molt!

Voluntariat

Si t’agraden els rucs i altres animals “de granja” i t’agradaria participar de l’entrenament dels rucs, realizar acompanyaments en sessions d’intervenció assistida amb rucs, donar un cop de mà en tasques de manteniment de la finca, etc. escriu-nos a info@lunicorn.cat

 

Altres

Si t’agradaria col·laborar amb nosaltres en algun projecte concret, fer una aportació de material o si tens qualsevol proposta, contacta amb nosaltres!