Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853

La Llana i la seva història

La Llana era una somera (o burra) de 2 anys quan el Refugio del Burrito (associació d’ajuda i rescat de rucs) ens va informar. Hi havia una hípica en una població del Maresme on hi havia un grup gran de rucs en molt males condicions que estaven en adopció.

Els vam anar a visitar i ella estava molt prima, amb els cascos sobrecrescuts, plena de lleganyes i llàgrimes i clapes sense pèl… Ens van explicar que se li havia mort la mare i que havia estat temps tancada en un espai molt petit. No havia tingut una infància feliç.

A la imatge podeu veure com era la Llana quan la vam conèixer.

Vam decidir adoptar-la.

Va arribar a l’Unicorn el mes de novembre de 2013.  Aquí podeu veure una imatge del dia de la seva arribada.

Amb les setmanes i els mesos la Llana va anar guanyant pes, tenint un pèl bonic i millorant la seva qualitat de vida. Tenia les cames una mica deformades i mals aploms a causa de no haver-se mogut gaire de petita i no haver rebut la cura i els retalls de cascos que necessitava, però amb el temps, moviment i l’atenció necessària, en això també va millorar molt.

Des del principi va establir un vincle molt estret amb en Cotó, un dels seus millors amics dins la manada fins a dia d’avui.

i amb la Laura, fundadora de l’Unicorn, que la va adoptar i cuidar.

Un cop la Llana ja gaudia de la vida va començar a compartir amb les persones moments molt especials i a viure noves i boniques experiències: sortir a passejar, gaudir de les carícies i massatges, viatjar a peu a través dels parcs naturals del Montnegre i el Montseny, mostrar les bondats dels rucs a persones de totes les edats i col·laborar en activitats i sessions terapèutiques.

La Llana és una de les més estimades i respectades dins la manada de rucs de l’Unicorn i viu feliç en semi-llibertat amb els seus companys gairebé totes les hores del dia. Algunes estones col·labora en les activitats de la granja i les sessions de teràpia assistida amb animals: asinoteràpia. Tot i que és encara una somera jove és molt i molt tranquila i molt i molt pacient pacient i s’ha convertit en una gran coterapeuta i en la preferida de molts dels nostres visitants.

Moltes gràcies Llana!

T’agradaria conèixer la Llana i els seus amics? Posa’t en contacte amb nosaltres i coneix les diferents propostes que tenim!

Sabies que els la majoria dels nostres rucs són adoptats/rescatats de situacions difícils? T’agradaria col·laborar amb l’Unicorn per 1€ al mes? Forma part del nostre grup Teaming