Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853

Portem a terme diversos projectes dissenyats per a usuaris de totes les edats: nens, joves, adults i persones grans. Es tracta de programes que ens permeten beneficiar a tot un grup de persones de les intervencions assistides amb rucs. Són adaptables a cada col·lectiu i a les necessitats individuals dels participants. Consten d’un nombre determinat de sessions, uns objectius concrets i unes activitats de treball i d’avaluació.

 

Intervenció assistida amb equins per a joves amb diversitat funcional

S’adapta a les necessitats dels joves i es treballa per a afavorir la comunicació, l’autonomia, l’autoestima, l’autocontrol, la presa de decisions... Es realitza a la nostra granja o ens desplacem a centres residencials/ocupacionals… per tal de realitzar les sessions.

2017- 2018 Gràcies a la campanya LOVE Asinoteràpia i a totes les persones que hi han col·laborat hem pogut cofinançar sessions d’Asinoteràpia per a grups de joves amb diversitat funcional del Maresme.
Gràcies a la Fundación para la Promoción del deporte Ecuestre per donar suport econòmic al projecte.

2019- 2020 Gràcies a la Fundación para la Promoción del deporte Ecuestre per donar suport econòmic al projecte.

        

 

RUCsAVI:

Programa terapèutic adreçat a persones grans. Aquest programa d’asinoteràpia s’orienta a exercitar les capacitats cognitives, socials i físiques de les persones en l’etapa de la vellesa a través del contacte amb el ruc i exercicis peu a terra adaptats a les seves necessitats. Ens desplacem a les residències per tal de realitzar les sessions.

 

Projecte socio-educatiu assistit amb rucs al CP Dones

Projecte creat per al mòdul de mares i fills del Centre Penitenciari de Wad-Ras de Barcelona amb l’objectiu de millorar el benestar de les dones recluses, reforçar el vincle materno-filial i potenciar l’estimulació dels infants. Ens desplacem amb els rucs al Centre Penitenciari.

1a edició 2017. Projecte pilot finançat per l’Assocació Unicorn.

2a edició 2018. Projecte premiat i subvencionat pel CEESC Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, guanyador del concurs d’ajuts a iniciatives socials i de cooperació.

3a edició 2019. Properament iniciem la 3a edició del projecte. Projecte finançat gràcies a les persones que han participat en les jornades solidàries a l’Unicorn (juny 2018), gràcies a la persona anònima que ha realitzat una generosa donació al projecte i gràcies a tots els heu col·laborat amb la campanya Donkey Love.

Projecte: intervenció socio-educativa assistida amb rucs amb el Centre Penitenciari de joves

1a edició 2018-2019. Projecte finançat per l’Assocació Unicorn.

Programa on treballem amb un grup reduït de joves d’entre 18 i 24 anys interns al Centre Penitenciari de Joves. Es tracta d’un programa que portem a terme en un entorn natural i de granja, fora del Centre Penitenciari i on treballem per la millora del benestar emocional dels joves, afavorint la prosocialitat, millorant l’autoestima, treballant l’autocontrol i adquirint eines assertives de relació amb l’entorn.

 

Edu-Ruc

Projecte educatiu i terapèutic adreçat a alumnes amb necessitats educatives especials. S’adapta a les necessitats dels nens i nenes per a treballar en petits grups els objectius individuals i grupals establerts. S’orienta a treballar la comunicació i el llenguatge, l’autonomia, l’empatia, la motricitat, les habilitat socials i altres. Es realitza a la nostra granja o ens desplacem al centre d’educació especial per tal de realitzar les sessions.

 

Si hi estàs interessat et pots posar en contacte amb nosaltres.