Saltear al contenido principal
info@lunicorn.cat 691803853

Visita guiada per a conèixer els animals de la granja, on i com viuen, característiques de cada espècie i del seu comportament, alimentació, com relacionar-s’hi, etc. Podreu interaccionar amb tots ells i conèixer els nostres rucs.

A l’aula inclusiva d’entorn rural oferim a totes les persones o col·lectius, la possibilitat de conèixer la dinàmica de la granja i interactuar amb els animals tot beneficiant-se del contacte amb l’entorn natural i els animals.

El contacte amb els animals de la granja i l’entorn natural pot ser molt terapèutic, acompanyat d’unes activitats estructurades i guiades, adaptades a diversitat d’usuaris.

Les visites són guiades amb un enfoc educatiu i/o terapèutic i promovent una interacció 100% respectuosa i d’igualtat amb els animals.

Per a visitar-nos en grup és necessari concertar cita prèvia i per a realitzar una visita en família podeu incriure-us a les jornades de portes obertes o activitats per a famílies que oferim mensualment i anem anunciant aquí

Si tens necessitats especials, explica’ns-ho abans, i farem que el dia que ens visitis gaudeixis al màxim dels animals i l’entorn.

Si desitges una visita amb una temàtica concreta o un programa especial dissenyat específicament per a un grup, contacta amb nosaltres.

 

 

L’Unicorn, granja itinerant

Oferim l’opció d’acostar alguns dels animals de la granja a les persones o col·lectius amb dificultat per desplaçar-s’hi.

Bé siguin a escoles bressol, escoles d’educació especial, unitats de suport a l’educació especial, residències de la 3ª edat, centres de dia, centres hospitalaris, etc.

Amb la granja itinerant podràs conèixer, aprendre, tocar… i interaccionar amb els animals… sense necessitat de desplaçar-te així com gaudir d’una agradable activitat educativa i terapèutica adaptada i “a domicili”.

Contacta amb nosaltres!